Cégbemutató

Az RK Tech Kft. teljesen magyar tulajdonban működő cég, amely több mint tizenhárom éve foglalkozik kémiai és fizikai műszerek, eszközök értékesítésével, garanciális és garancia időn túli javításával. Számos nagy világcég, mint a Newport Spectra Physics, Ocean Optics, Carl Roth termékeinek kizárólagos magyarországi forgalmazója.

Az RK Tech Kft. egy olyan csapat, amelynek tagjai különböző szakterületű kutató laboratóriumokban, illetve oktatási intézményekben szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek, éppen ezért az eddig elért eredményeit, sikereit pontosan ilyen tényezők ismeretének és összehangolásának köszönheti. A vállalkozás erőssége továbbá az igények legmagasabb színvonalon történő kielégítésére kialakított szolgáltatásköri komplexitása: Cégünk szakmai és kereskedelmi háttere biztosítja, hogy képesek legyünk egyedi, komplett laboratóriumok megtervezésére, felszerelésére és hosszú távú ellátására is. Amennyiben a vásárló nem találja a piacon az igényeiknek megfelelő műszert, az RK Tech Kft. erre is megoldást kínál: nem csak megtervezzük, hanem le is gyártjuk az ideális műszert. Speciális kérdésekben Cégünk fejlesztő, gyártó munkatársai, kutatói segítenek megtalálni a legjobb megoldást.  A Kft. összetettségében szintúgy szignifikáns elem az utógondozás: a vállalkozás tevékenységi körébe tartozik a különböző területen használt laborműszerek, berendezések teljes körű szervizelése.
Az RK Tech Kft. filozófiája a konstans fejlődés, alkalmazkodás a piaci igényekhez. Célunk nem a kisebb kockázattal járó, alacsonyabb értékkörbe tartozó termékek értékesítése, hanem a minőség és a specifikáció megtestesítése elérhető módon, a lehető legszélesebb paletta biztosításával: Kínálatunkban nem csak a laboratóriumi munkához szükséges műszerek, eszközök, standardok, referencia anyagok, vegyszerek és tesztek nagy választéka található meg, hanem a különböző kutatási területeken nélkülözhetetlen berendezések is. Immár tízéves tapasztalattal forgalmazunk egyedi igények alapján gyártott laborbútorokat is.